Kategóriák

paypal

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

Óvja környezetét, kérjen újrahasznosított csomagolást!

További információért, kérjük, hívja a +(3630)1999-441 telefonszámot.

Aranyozott Luxembourg címeres porcelán hamutál 8 cm

Termék kód: [1D561/X211]

5.800 Ft
e-mail ajánlás
Hibátlan állapotú, vastagon aranyozott négy állásos díszes porcelán hamutál.
Luxemburgi Nagyhercegség címer alatt felirat:
DRAND DUCHÉ DE LUXEMBOURG
0.075 kg
8 cm
8 cm

Luxemburgi Nagyhercegség


által leblogdugotha


Henri nagyherceg 1955. április 16-án született a Chadeau de Betzdorf-ban. 2000 óta hatalmon van, királyi fensége az egyik legszebb uralkodó Európában, igazán szép maradványai vannak ... Lenyűgöző munka foglalkoztatja: a világ egyik legnagyobb bankjának és a tökéletes családnak öt kisgyermekkel való kezelése, akik jól felnőttek ebben a kissé hideg északi országban. Szerencsére anya, a nagyhercegnő hozott egy kis kubai meleget. 1981. február 14. óta házas, némileg kiszabta menyasszonyát (ugyanolyan gazdag és jól született) menyasszonyát. A nagyherceg felhő nélküli vagy szinte életet él ... Első unokája, Gabriel, fia, Louis fia fia, házasságon kívül született, de a születés után néhány hónappal két fiatal szerelmes egyesülésével legitimálta. Phew ... A becsület biztonságos.


Mária Terézia nagyhercegnő 1956. március 22-én született Havannában: caliente! Természetesen Mademoiselle Mestre-nek kezdetben nem volt nemesi címe, de kényelmes vagyona és több mint példaértékű végzettsége volt. New York Gstaad és Genf között hajózik, ahol leteszi a táskáját, svájci lesz és politológiát tanul. És ott, a tanulmányi évek és a humanitárius munkában eltöltött évek alatt a híres találkozás a hercegével bájos. Ez a szép Henri! A február 14-én megtartott esküvő: a szeretet gyönyörű bemutatása egy elit előtt, aki kissé vonakodott egy ilyen bájos közember érkezésétől. A maga nemében úttörő. És igen, sok közönség előtt nyitotta meg az ajtót, akik minden európai bíróságon letelepedtek.
Négy fiú és egy lány (Guillaume, Félix, Louis, Sébastien és Alexandra) érkeztek, hogy elkészítsék ezt a csinos, szeretettel teli képet. Annyi van, hogy boldogan fogadta két unokáját: Gabrielt és Noah-t.
Jó szuverénként, aki jól végzi munkáját, királyi fensége különféle társadalmi, humanitárius és kulturális szervezetekről gondoskodik.

Forrás: https://leblogdugotha.wordpress.com/2011/05/05/biographies-le-grand-duche-du-luxembourg/